Spill Gratis

Parkering ved en Fabrikk

Spillet av parkering

Parkering ved en fabrikk

Parkering ved en Fabrikk Vurdering: 3/10

Parkering ved en fabrikk spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Parkerer du godt i byen? I denne gratis på linje spill, kan du teste dine ferdigheter som arbeider som en Parker ved fabrikken som produserer dyre biler. Det er umulig å bremse ned fabrikken formidler og det er derfor du har begrenset tid til å parkere alle nye bil. Ikke traff hindringer og andre biler, unngå roboter og samle bonuser. Realistisk kjøring og flott gameplay er til stede i dette lyse og vanedannende spill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7769 ganger. Vurdering 2597 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 112 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7769 ganger
Parkering ved en Fabrikk

fabrikk parkering, betjent parkering, nye biler,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Parkering ved en Fabrikk for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Parkering flash spill kalt Parkering ved en Fabrikk. Og husk at dette er et gratis spill som heter Parkering ved en Fabrikk og det er relatert til Parkering. Vårt nye spill Parkering ved en Fabrikk er en av de beste spillene i Parkering du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Parkering ved en Fabrikk at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Parkering ved en Fabrikk
BAKSIDE

Parkering mest spilte spillene

Parkering Bil SPILLER ►

Parkering bil

6
6 av 10 - 2548 stemmer
Spilte
30488
ganger

I dette dataspillet, må du parkere i bare tilgjengelig plass for parkering. Du bruker piltastene til å kjøre bilen. Du mister når du berører kontinuerlig linje eller invadere andre parkering. Flytt bilen for parkering for å forlate bilen på rett sted. Du må se på den ledige plassen til å forlate kjøretøyet. Du må være forsiktig, som i det virkelige liv ikke til å ta kontakt med de andre bilene er parkert. Når du har førerkort dette er en av de vanskeligste øvelsene.

3D BMW Parkering SPILLER ►

3d bmw parkering

5
5 av 10 - 1610 stemmer
Spilte
20514
ganger

Et gratis på linje spill hvor du må parkere en grå BMW, med et fullt 3D-miljø. Du må bruke pilene til bevegelse, og mellomromstasten til å bremse. Et bilspill i 3D kvalitet, på linje og gratis.

Betjent Park SPILLER ►

Betjent park

5
5 av 10 - 708 stemmer
Spilte
14162
ganger

I dette spillet er du som er betjent park, dine klienter er unike, så du må være forsiktig for ikke å støte bilen inn i andre biler parkert mot fortauskant eller parkering. Du har 3 minutter å parkere bilen, er andre biler venter og innleggelse. Styr bilen med piltastene.