Spill Gratis

Opprett Ord II

Spillet av pedagogiske

Opprett ord ii

Opprett Ord II Vurdering: 2/10

Opprett ord ii spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet vil du bli gitt 5 bokstaver. Du må bruke disse 5 bokstaver å danne ord. Ord må ikke inneholde alle de 5 bokstaver, men de må være minst 3 tegn lang. Instruksjoner: Bruk musen til å dra og slippe brevene eller skriv dem til å lage ord

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 22179 ganger. Vurdering 772 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 2.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Vurdering basert på 1202 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 22179 ganger
Opprett Ord II

bokstaver, ord, lage, morsom lek, læring spill

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Opprett Ord II for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Pedagogiske flash spill kalt Opprett Ord II. Og husk at dette er et gratis spill som heter Opprett Ord II og det er relatert til Pedagogiske. Vårt nye spill Opprett Ord II er en av de beste spillene i Pedagogiske du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Opprett Ord II at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Opprett Ord II
BAKSIDE

Pedagogiske mest spilte spillene

Bokstaver og Ord SPILLER ►

Bokstaver og ord

3
3 av 10 - 9236 stemmer
Spilte
113855
ganger

Awesome ord spill. En virkelig utfordring for hjernen. Spill og nyt! Instruksjoner: Kontrollene er veldig enkle, bruker du musen til å sette bokstavene i riktig rekkefølge!

Søk på ord (engelsk) SPILLER ►

Søk på ord (engelsk)

3
3 av 10 - 15860 stemmer
Spilte
94031
ganger

Word søk alfabetet med vokabularet du må finne ord i en serie som gir deg, men de er på engelsk, for å praktisere språket. Bla og musepekemed ordene fra listen som vises i hvert spill. Hvert nytt spill viser et sett av tilfeldige ord, så hver kamp er forskjellig. Gjør det raskt å få høyest poengsum. Spill mot tiden for å finne hvert av ordene er oppført på kortest mulig tid. Øv med engelsk i denne utdanningsaktivitet som er lett for alle aldre.

Danne Ord på Engelsk SPILLER ►

Danne ord på engelsk

4
4 av 10 - 4614 stemmer
Spilte
68076
ganger

Spillet til å danne ord ved å endre en enkelt bokstav. Spillet tilbyr deg en fire brev ord. Klikk på en av bokstavene, du vil endre. Deretter klikker du på spillets tastaturet bokstaven du ønsker å erstatte det. Dersom gjetning er riktig, vinner du. Og gå til neste ord. Er du smart? Dette spillet kommer til å hjelpe deg å lære engelsk. Engelske ordforrådet spillet. For at du må lage ord som er skrevet på engelsk. Du må prøve å lage så mange ord som mulig i den tiden du har. Det ...