Spill Gratis

Ordet Håndlag

Spillet av pedagogiske

Ordet håndlag

Ordet Håndlag Vurdering: 4/10

Ordet håndlag spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er spillet hvor bokstaven blokker fjernes ved forming ord. Lage ord som er 3 bokstaver, horisontalt eller vertikalt. Bruk piltastene til å flytte blokkere og klikk et sted å flytte brev mot musen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 15191 ganger. Vurdering 1226 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 908 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 15191 ganger
Ordet Håndlag

ord, Tetris, staving, vannrett, loddrett,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Ordet Håndlag for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Pedagogiske flash spill kalt Ordet Håndlag. Og husk at dette er et gratis spill som heter Ordet Håndlag og det er relatert til Pedagogiske. Vårt nye spill Ordet Håndlag er en av de beste spillene i Pedagogiske du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Ordet Håndlag at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Ordet Håndlag
BAKSIDE

Pedagogiske mest spilte spillene

Bokstaver og Ord SPILLER ►

Bokstaver og ord

3
3 av 10 - 9236 stemmer
Spilte
114483
ganger

Awesome ord spill. En virkelig utfordring for hjernen. Spill og nyt! Instruksjoner: Kontrollene er veldig enkle, bruker du musen til å sette bokstavene i riktig rekkefølge!

Søk på ord (engelsk) SPILLER ►

Søk på ord (engelsk)

3
3 av 10 - 15860 stemmer
Spilte
94737
ganger

Word søk alfabetet med vokabularet du må finne ord i en serie som gir deg, men de er på engelsk, for å praktisere språket. Bla og musepekemed ordene fra listen som vises i hvert spill. Hvert nytt spill viser et sett av tilfeldige ord, så hver kamp er forskjellig. Gjør det raskt å få høyest poengsum. Spill mot tiden for å finne hvert av ordene er oppført på kortest mulig tid. Øv med engelsk i denne utdanningsaktivitet som er lett for alle aldre.

Danne Ord på Engelsk SPILLER ►

Danne ord på engelsk

4
4 av 10 - 4614 stemmer
Spilte
68675
ganger

Spillet til å danne ord ved å endre en enkelt bokstav. Spillet tilbyr deg en fire brev ord. Klikk på en av bokstavene, du vil endre. Deretter klikker du på spillets tastaturet bokstaven du ønsker å erstatte det. Dersom gjetning er riktig, vinner du. Og gå til neste ord. Er du smart? Dette spillet kommer til å hjelpe deg å lære engelsk. Engelske ordforrådet spillet. For at du må lage ord som er skrevet på engelsk. Du må prøve å lage så mange ord som mulig i den tiden du har. Det ...