Spill Gratis

Feiring av 16 års prinsessen

Spillet av prinsesser

Feiring av 16 års prinsessen

Feiring av 16 års prinsessen Vurdering: 5/10

Feiring av 16 års prinsessen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Prinsessen av kongeriket i dag fyller 16 år, ble hele slottet forberedt for partiet, er du stylisten av palasset bør velge antrekk og frisyre for prinsessen. Alle viktige borgere er invitert til feiringen. Hele partiet vil være eleganse og luksus. Du må gjøre det beste arbeidet for prinsessen er den vakreste av dem hele natten. For å hjelpe henne å velge den vakreste kjole og tilbehør som vil være en minneverdig dag. Bruk musen til å velge hvert av elementene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 17973 ganger. Vurdering 1117 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 502 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 17973 ganger
Feiring av 16 års prinsessen

I tradisjonen av dette riket, når prinsessen fyller 16 holdt en stor fest på slottet. En fest for hele hoffet. Gratulerer og velsignelse av sine borgere til prinsessen vil bli akseptert. Jenta må være veldig godt kledd, vakker og elegant. Du må gjøre et valg for henne. Fra og med frisør, velge hårfarge og frisyre som vil ta. Da vi åpne skapet og velge blant alle antrekk som er veldig hyggelig. Nå med kjolen ser vi blant alle smykkene der hvilke som er verdig en prinsesse som dette. Vi endte spillet i skoen palass, hvor du vil finne jenta for en vakker og elegant sko som passer til kjolen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Feiring av 16 års prinsessen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Prinsesser flash spill kalt Feiring av 16 års prinsessen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Feiring av 16 års prinsessen og det er relatert til Prinsesser. Vårt nye spill Feiring av 16 års prinsessen er en av de beste spillene i Prinsesser du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Feiring av 16 års prinsessen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Feiring av 16 års prinsessen
BAKSIDE

Prinsesser mest spilte spillene

kjole-askepott Disney SPILLER ►

Kjole-askepott disney

5
5 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
61391
ganger

I dette spillet, må du kle Askepott for den kongelige ball. For å gjøre dette, høyreklikk musen på kjole, hansker, hår og annet tilbehør du ønsker å ta Askepott. Denne populære Disney princess har hennes kjoler og tilbehør i flere forskjellige farger å fusjonere dem alle. Du kan sette noen siamesiske i blå, gul, rød, grønn, blå og rosa, med pannebånd, hansker og kjoler helt utskiftbare. Du kan til og med endre fargen på Cinderella håret til rød, brun eller mørk brun, forute ...

Kle Deg For En Arabisk Prinsesse SPILLER ►

Kle deg for en arabisk prinsesse

6
6 av 10 - 2778 stemmer
Spilte
57731
ganger

Lag en arabisk prinsesse kjole. Den berømte stjerne filmen fra Walt Disney Aladdin. I dette spillet må du ordne og kle prinsessen. For dette musen stikk selv i hver av lampene som er på begge sider av skjermen. I hver av lampene vil ånden i lampen, den berømte blå geni, så sprø og morsom som vil gi deg ulike alternativer for kostymer, sminke og smykker du har tilgjengelig for prinsessen. En fortelling karakter vi alle elsker og vant hjertet av tyven, som endte opp som prins.

Jasmine forbereder å Aladin SPILLER ►

Jasmine forbereder å aladin

4
4 av 10 - 4802 stemmer
Spilte
48206
ganger

Prinsessen og Aladdin forelsket. ånden har en masse flotte klær, sko, jeweries og frisyrer, men han vet ikke at klærne vil være det beste klær til prinsessen. Du kan hjelpe prinsessen å velge de beste klær, frisyre, sko og tilbehør for henne date med henne Aladdin.