Spill Gratis

klær prinsesse Ayla

Spillet av prinsesser

Klær prinsesse ayla

Klær prinsesse Ayla Vurdering: 3/10

Klær prinsesse ayla spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du sminke og kle opp den vakre prinsessen Ayla, som bor i et eventyr slott. For å gjøre dette, vil du bruke musen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 14514 ganger. Vurdering 1206 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 446 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 14514 ganger
klær prinsesse Ayla

fe prinsesse, kvinne klær, smarte klær,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter klær prinsesse Ayla for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Prinsesser flash spill kalt klær prinsesse Ayla. Og husk at dette er et gratis spill som heter klær prinsesse Ayla og det er relatert til Prinsesser. Vårt nye spill klær prinsesse Ayla er en av de beste spillene i Prinsesser du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt klær prinsesse Ayla at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

klær prinsesse Ayla
BAKSIDE

Prinsesser mest spilte spillene

kjole-askepott Disney SPILLER ►

Kjole-askepott disney

5
5 av 10 - 2172 stemmer
Spilte
61391
ganger

I dette spillet, må du kle Askepott for den kongelige ball. For å gjøre dette, høyreklikk musen på kjole, hansker, hår og annet tilbehør du ønsker å ta Askepott. Denne populære Disney princess har hennes kjoler og tilbehør i flere forskjellige farger å fusjonere dem alle. Du kan sette noen siamesiske i blå, gul, rød, grønn, blå og rosa, med pannebånd, hansker og kjoler helt utskiftbare. Du kan til og med endre fargen på Cinderella håret til rød, brun eller mørk brun, forute ...

Kle Deg For En Arabisk Prinsesse SPILLER ►

Kle deg for en arabisk prinsesse

6
6 av 10 - 2778 stemmer
Spilte
57731
ganger

Lag en arabisk prinsesse kjole. Den berømte stjerne filmen fra Walt Disney Aladdin. I dette spillet må du ordne og kle prinsessen. For dette musen stikk selv i hver av lampene som er på begge sider av skjermen. I hver av lampene vil ånden i lampen, den berømte blå geni, så sprø og morsom som vil gi deg ulike alternativer for kostymer, sminke og smykker du har tilgjengelig for prinsessen. En fortelling karakter vi alle elsker og vant hjertet av tyven, som endte opp som prins.

Jasmine forbereder å Aladin SPILLER ►

Jasmine forbereder å aladin

4
4 av 10 - 4802 stemmer
Spilte
48206
ganger

Prinsessen og Aladdin forelsket. ånden har en masse flotte klær, sko, jeweries og frisyrer, men han vet ikke at klærne vil være det beste klær til prinsessen. Du kan hjelpe prinsessen å velge de beste klær, frisyre, sko og tilbehør for henne date med henne Aladdin.