Spill Gratis

Pucca forkledninger

Spillet av Pucca

Pucca forkledninger

Pucca forkledninger Vurdering: 6/10

Pucca forkledninger spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne online spill av kjolen opp Pucca, vises en populær tegneseriefigur. Noen av kostymene som vises i dette spillet synes forkledninger, for eksempel bie. Hvis du liker en verden av mote, kan du kle opp denne jenta med de beste klærne, for å ha et godt bilde. Blant klærne du kan se, det er skjorter, hårpynt og annet tilbehør som du kan kombinere som du vil. Har forskjellige farger å velge mellom blå, grønn, rosa og svart. Ha det gøy å lage din egen fashion design for Pucca!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11781 ganger. Vurdering 1775 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 302 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11781 ganger
Pucca forkledninger

Pucca den animerte karakteren er en jente som stjerner i en animert serie skapt av Boo Kyoung Kim i 2006. Opprinnelig denne karakter er designet som et bilde av et selskap av e-kort. Etter sin suksess, ble Pucca en karakter med mye suksess. Nå vises også i spill som dette, hvor du har å velge forskjellige klær å kle Pucca. Hennes tegneserien har blitt utstedt av mange forskjellige TV-merker.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Pucca forkledninger for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Pucca flash spill kalt Pucca forkledninger. Og husk at dette er et gratis spill som heter Pucca forkledninger og det er relatert til Pucca. Vårt nye spill Pucca forkledninger er en av de beste spillene i Pucca du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Pucca forkledninger at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Pucca forkledninger
BAKSIDE

Pucca mest spilte spillene

Sy en Pucca Bilde SPILLER ►

Sy en Pucca Bilde

4
4 av 10 - 4142 stemmer
Spilte
54316
ganger

I dette spillet, må du sy en Pucca bilde. Å sy bildet, må du klikke en av fargene som finnes i høyre side av skjermen, og du klikker et poeng av bildet med denne fargen. Pucca er en fiksjon figur i tegningene serien med samme navn.

Racing av Pucca og Garu SPILLER ►

Racing av Pucca og Garu

6
6 av 10 - 2770 stemmer
Spilte
27283
ganger

Pucca og Garu vil rase forfulgt av andre ninjaer og jenter må løpe så langt som mulig uten å bli tatt dem. De har en rekke våpen som de kan bruke, slik at de ikke er fanget. En panisk spill hvor du må kjøre i full fart og har svært lite tid til å skyte de få våpnene du har til din disposisjon. Bruk tastene ZXC å bruke våpen for å stoppe forfølgerne. Hvis ninjaer eller jenter kommer til du taper spillet, må du stoppe dem før.

Stikksager av Pucca SPILLER ►

Stikksager av Pucca

5
5 av 10 - 542 stemmer
Spilte
13794
ganger

Nyt gjør denne puslespill av Pucca. For å gjøre stikksag, må du klikke på brikker (med musa) og drar dem (med musen bevegelsen) til å passe dem. Pucca er en serie tegnefilmer og hennes hovedpersonen er Pucca.