Spill Gratis

Pucca Tur

Spillet av Pucca

Pucca Tur

Pucca Tur Vurdering: 5/10

Pucca Tur spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Pucca komme tilbake med dette gratis på linje spillet en moped tur. Pucca montert på en hvit motorsykkel opp og ned åsene. Til å styre sykkelen med piltastene. Opp til akselerere, ned for å slå tilbake, og siden pilene for å balansere sykkelen opp og ned bakkene. Føle friheten av en motorsykkel tur med Pucca reise Sør-Korea.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7908 ganger. Vurdering 3108 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 34 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7908 ganger
Pucca Tur

Pucca motorsykkel spillet, en motorsykkel spill med Pucca, en animasjon kvinnelig karakter, som hovedperson. Selv Pucca er en kampsport fighter i dette spillet reiser stille i hans moped, på åsene i Sør-Korea, hjemlandet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Pucca Tur for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Pucca flash spill kalt Pucca Tur. Og husk at dette er et gratis spill som heter Pucca Tur og det er relatert til Pucca. Vårt nye spill Pucca Tur er en av de beste spillene i Pucca du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Pucca Tur at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Pucca Tur
BAKSIDE

Pucca mest spilte spillene

Sy en Pucca Bilde SPILLER ►

Sy en Pucca Bilde

4
4 av 10 - 4142 stemmer
Spilte
54447
ganger

I dette spillet, må du sy en Pucca bilde. Å sy bildet, må du klikke en av fargene som finnes i høyre side av skjermen, og du klikker et poeng av bildet med denne fargen. Pucca er en fiksjon figur i tegningene serien med samme navn.

Racing av Pucca og Garu SPILLER ►

Racing av Pucca og Garu

6
6 av 10 - 2770 stemmer
Spilte
27419
ganger

Pucca og Garu vil rase forfulgt av andre ninjaer og jenter må løpe så langt som mulig uten å bli tatt dem. De har en rekke våpen som de kan bruke, slik at de ikke er fanget. En panisk spill hvor du må kjøre i full fart og har svært lite tid til å skyte de få våpnene du har til din disposisjon. Bruk tastene ZXC å bruke våpen for å stoppe forfølgerne. Hvis ninjaer eller jenter kommer til du taper spillet, må du stoppe dem før.

Stikksager av Pucca SPILLER ►

Stikksager av Pucca

5
5 av 10 - 544 stemmer
Spilte
13902
ganger

Nyt gjør denne puslespill av Pucca. For å gjøre stikksag, må du klikke på brikker (med musa) og drar dem (med musen bevegelsen) til å passe dem. Pucca er en serie tegnefilmer og hennes hovedpersonen er Pucca.