Spill Gratis

3D Flytte Puslespill

Spillet av puslespel

3D Flytte Puslespill

3D Flytte Puslespill Vurdering: 5/10

3D Flytte Puslespill spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Har du noen gang forestilt å spille en 3D bevegelig puslespill? Absolutt ikke, fordi alle puslespill er kjent som deler du må til sted for å danne et komplett bilde eller design. Med denne nye versjonen av puslespillet, er spillet enda mer spennende. Du må flytte brikkene til du kan passe dem med andre, men mange av dem er snudd opp ned eller til motsatt side av tegningen, og du må betale mye oppmerksomhet til hva som er riktig side. Trykk plass for å rotere brikkene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7294 ganger. Vurdering 2934 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 30 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7294 ganger
3D Flytte Puslespill

Et puslespill er et problem som tester intelligensen til løse. I en grunnleggende puslespill, må man sette sammen brikker i en logisk måte for å komme opp med ønsket løsning. Noen ganger blir de oppfattet som en form for underholdning, men de kan også stamme fra alvorlige matematiske eller logistiske problemer.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Flytte Puslespill for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Puslespel flash spill kalt 3D Flytte Puslespill. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Flytte Puslespill og det er relatert til Puslespel. Vårt nye spill 3D Flytte Puslespill er en av de beste spillene i Puslespel du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Flytte Puslespill at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Flytte Puslespill
BAKSIDE

Puslespel mest spilte spillene

Bella og Edward, Twilight SPILLER ►

Bella og Edward, Twilight

5
5 av 10 - 19912 stemmer
Spilte
124845
ganger

Puslespill av saga av Stephenie Meyer, Twilight. Her ser vi et romantisk bilde av protagonists, Bella Swan og Edward Cullen.

Askepott Puslespill SPILLER ►

Askepott Puslespill

6
6 av 10 - 9244 stemmer
Spilte
64876
ganger

Klassisk puslespill moro med Askepott i 49 fargerike brikker. Dra og slipp brikkene til å passe dem sammen. Dra og slipp brikkene til å passe dem sammen.

Stikksag for barn SPILLER ►

Stikksag for barn

5
5 av 10 - 6092 stemmer
Spilte
34703
ganger

Et puslespill for barn fordi det er veldig enkelt å gjøre. Den har en meget lav vanskeligheter. Det er bare 9 stykker. Det er lett å gå tilbake til teksten på nytt. Vi anbefaler at du la barna gjøre det alene. På bildet ser vi Barbie dukken. Det er en av favoritt dukke av jenter, så jeg liker å spille med dette fotografiet. Gjenoppbygge det vil være svært enkle, slik at de kan gjøre det igjen og igjen. Denne aktiviteten er tilpasset barn. Alt er gjort for dem, så det håndterer bare ...