Spill Gratis

Flukten fra romskipet

Spillet av å rømme

Flukten fra romskipet

Flukten fra romskipet Vurdering: 10/10

Flukten fra romskipet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette eventyret må du flykte fra et romskip drevet av noen få gangene før romvesenene bli truffet. Du har begrenset tid til å tilbringe i hvert rom løping og samle alle objekter som du kan tid. Rommene er hvite med en runde merker på bakken for å lede an. Bruke så fort du kan for hvert rom, og hvis du ser et objekt, ikke glem å plukke den opp. Hvis det tar du også vil fange en edderkopp fremmed.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6525 ganger. Vurdering 3586 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 10.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Vurdering basert på 4 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6525 ganger
Flukten fra romskipet

Et spill hvor du må kjøre et romskip. Du må gå alle hallene og rommene på skipet, rømmer fra farlige romvesener jage deg. Dine fiender har edderkopp og hvis det tar over kontoen til å forlate et rom vil falle på deg og drepe deg. Rommene som må gå er hvite og merkede stier på gulvet med noen grå sirkler, merk deg veien videre. Løp og demonstrerer din kontroll med piltastene til å gå så langt som mulig før tiden renner ut hvis du ikke ønsker å ha en fryktelig død.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Flukten fra romskipet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne å Rømme flash spill kalt Flukten fra romskipet. Og husk at dette er et gratis spill som heter Flukten fra romskipet og det er relatert til å Rømme. Vårt nye spill Flukten fra romskipet er en av de beste spillene i å Rømme du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Flukten fra romskipet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Flukten fra romskipet
BAKSIDE

å rømme mest spilte spillene

Sauen og Ulven SPILLER ►

Sauen og ulven

5
5 av 10 - 3654 stemmer
Spilte
33402
ganger

I dette spillet er du en søt sau og du må kjøre så langt du kan, fordi en dårlig Ulven er forfølger deg og du trenger ikke å jakte. Du taper spillet når du blir jaget av ulv. Du bruker piltastene til å løpe og space for å hoppe.

flukt fra vampyrene SPILLER ►

Flukt fra vampyrene

5
5 av 10 - 884 stemmer
Spilte
15201
ganger

I dette spillet må du unngå å bli bitt av sultne vampyrene som søker ditt blod og se hva score får du.

Kjører Fort SPILLER ►

Kjører fort

5
5 av 10 - 522 stemmer
Spilte
13925
ganger

I dette spillet, må du kjøre så langt du kan i løpet av ett minutt. Til det, vil du bruke piltastene.