Spill Gratis

servitør på en fast food-restaurant

Spillet av servitør

Servitør på en fast food-restaurant

Servitør på en fast food-restaurant Vurdering: 5/10

Servitør på en fast food-restaurant spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill er du servitrisen av en burger, hvor du må gi kundene det de ber om, og levere den før de når samlingen området. Hvis du får det galt tre ganger, slutter spillet. Kunder inn burger van og du gjøre bestillinger. Har kyllinglår, hamburgere, pommes frites og brus som kundene spør etter. Du må forberede rettene og sette dem i posen før de når bunnen av skjermen. Hvis du har fullført en annen kunde kommer inn i orden, men hvis du har rotet opp tre ganger taper spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9056 ganger. Vurdering 2540 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 64 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9056 ganger
servitør på en fast food-restaurant

Spill hvor du er en burger servitør i fast food-restaurant som serveres. Du må forberede mat for kunder, for eksempel hamburgere, kyllinglår og chips. Gjestene kan nyte drinker som brus du har til å forberede og sette i glasset. Alle produkter er satt inn i en papirpose for kunden pickup i enden av raden. Kunden vil være fornøyd hvis alt du ba om er i posen. Du må forberede raske måltider og drikke for å ikke miste spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter servitør på en fast food-restaurant for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Servitør flash spill kalt servitør på en fast food-restaurant. Og husk at dette er et gratis spill som heter servitør på en fast food-restaurant og det er relatert til Servitør. Vårt nye spill servitør på en fast food-restaurant er en av de beste spillene i Servitør du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt servitør på en fast food-restaurant at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

servitør på en fast food-restaurant
BAKSIDE

Servitør mest spilte spillene

Kle servitør og servitør SPILLER ►

Kle servitør og servitør

5
5 av 10 - 1462 stemmer
Spilte
26289
ganger

Mote spill hvor du må kle servitør og servitør i et hus, en elegant hushjelper. Har uniformer av alle innenlandske arbeidstakere fra hjemmet og må velge en for hver. For å gjøre dette, velger du en av karakterene, mann eller kvinne (ved å klikke med musa) og velg alle klærne. Velg hvert element ved å klikke på sko, hår, bukser, skjorte, skjørt, sokker og skuff. Plasser hver brikke på kroppen til personen. Når du er ferdig med en, gjøre det samme med den andre.

Middag Restaurant SPILLER ►

Middag restaurant

5
5 av 10 - 628 stemmer
Spilte
19911
ganger

Hjelp Jane å være en god servitør. Du må imøtekomme dine kunder i deres foretrukne sitteplasser etter farge, så ta sine notater om hva de ønsker å spise. Serverer \'em rask eller de vil bli sinte og gå bort, når du har bestått notat til kokken, bør du ta det med til bordet, og så, når du er ferdig, må du ta dem sjekken, og la bordet ren for nye kunder. Høres lett ut? Vel det vil ikke, vet ikke hvor langt linjen av kunder kan være, har restauranten blitt berømt, og alltid har ku ...

Kafé Servitør SPILLER ►

Kafé servitør

5
5 av 10 - 536 stemmer
Spilte
19257
ganger

Betjener kunder i en kafé. I denne gratis online spillet styrer du en servitør på en kafé. Du må delta og betjene alle kundene uten å ta for. Kundene kommer til kafé og sitte i den tomme bord, så gjør de selv. Notater når de ringer deg til bordet og sier at alt du spør. Pass på rekkefølgen til kokken å tilberede retter som pølser, pizza, salater, steker og drikker som kaffe eller brus. Serve raskt alle kunder av kafeen for å holde dem fornøyde og kommer tilbake.