Spill Gratis

Nybegynner Serveringsdame

Spillet av servitør

Nybegynner serveringsdame

Nybegynner Serveringsdame Vurdering: 5/10

Nybegynner serveringsdame spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Har du lyst til å være en servitør? I denne gratis online spillet styrer du en rookie servitør. Du må delta og betjene alle kundene uten å ta for mye, ellers vil de bli sint. Vær oppmerksom på hva de spør, og ingen feil. Kunder ankommer restauranten og sitte alene. Start med å ta oppmerksom på hva de ønsker å spise. Kokken vil tilberede rettene som de er klare tar mat til diners. Samle inn penger, og hvis de er glade tjene gode tips. Et spill hvor du må gjøre som en servitør og betjene kunder i restauranten. Et arbeid morsom og noen ganger stressende.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 15344 ganger. Vurdering 1568 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 726 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 15344 ganger
Nybegynner Serveringsdame

Satt i en restaurant venter på bord. Restaurant servitør spillet. Simulator av et yrke. Hvis du liker å gjøre med andre mennesker og tjener, er dette spillet ditt. Avtale med kunder og ordrer servert på tid til å være glad og fornøyd og høyere lønn tips. Folk går til restauranter å spise, og det må du ta det vi har bedt kjøkkenet. Du må gi rask service til kunden er glad og fornøyd. Grab retter tilberedt på kjøkkenet og tar hver skuff til bordet der folk forventer. Kontrollere hver bestilling, og hver person som går forbi bordet ditt.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Nybegynner Serveringsdame for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Servitør flash spill kalt Nybegynner Serveringsdame. Og husk at dette er et gratis spill som heter Nybegynner Serveringsdame og det er relatert til Servitør. Vårt nye spill Nybegynner Serveringsdame er en av de beste spillene i Servitør du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Nybegynner Serveringsdame at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Nybegynner Serveringsdame
BAKSIDE

Servitør mest spilte spillene

Kle servitør og servitør SPILLER ►

Kle servitør og servitør

5
5 av 10 - 1462 stemmer
Spilte
26289
ganger

Mote spill hvor du må kle servitør og servitør i et hus, en elegant hushjelper. Har uniformer av alle innenlandske arbeidstakere fra hjemmet og må velge en for hver. For å gjøre dette, velger du en av karakterene, mann eller kvinne (ved å klikke med musa) og velg alle klærne. Velg hvert element ved å klikke på sko, hår, bukser, skjorte, skjørt, sokker og skuff. Plasser hver brikke på kroppen til personen. Når du er ferdig med en, gjøre det samme med den andre.

Middag Restaurant SPILLER ►

Middag restaurant

5
5 av 10 - 628 stemmer
Spilte
19911
ganger

Hjelp Jane å være en god servitør. Du må imøtekomme dine kunder i deres foretrukne sitteplasser etter farge, så ta sine notater om hva de ønsker å spise. Serverer \'em rask eller de vil bli sinte og gå bort, når du har bestått notat til kokken, bør du ta det med til bordet, og så, når du er ferdig, må du ta dem sjekken, og la bordet ren for nye kunder. Høres lett ut? Vel det vil ikke, vet ikke hvor langt linjen av kunder kan være, har restauranten blitt berømt, og alltid har ku ...

Kafé Servitør SPILLER ►

Kafé servitør

5
5 av 10 - 536 stemmer
Spilte
19257
ganger

Betjener kunder i en kafé. I denne gratis online spillet styrer du en servitør på en kafé. Du må delta og betjene alle kundene uten å ta for. Kundene kommer til kafé og sitte i den tomme bord, så gjør de selv. Notater når de ringer deg til bordet og sier at alt du spør. Pass på rekkefølgen til kokken å tilberede retter som pølser, pizza, salater, steker og drikker som kaffe eller brus. Serve raskt alle kunder av kafeen for å holde dem fornøyde og kommer tilbake.