Spill Gratis

Puzzle, slappe av Simpsons

Spillet av Simpsons

Puzzle, slappe av Simpsons

Puzzle, slappe av Simpsons Vurdering: 5/10

Puzzle, slappe av Simpsons spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette en glidende puslespill med Simpsons på en innsjø. Vi har en ferie scene av familien Simpson. Når hviler de alle går sammen til en innsjø. Den familiebilde er brutt i stykker, og vi har til å plassere brikkene som vises én etter én. Når vi legger en brikke, trenger vi å klikke en rød knapp og et nytt stykke av bildet vises. Målet er å gå tilbake å se på bildet som det var opprinnelig. Har komplett bakgrunn scene for å hjelpe deg å plassere brikkene, hver på sitt sted. Trykk på den røde knappen hver gang du legger et stykke å gå til neste.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 45694 ganger. Vurdering 351 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 3290 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 45694 ganger
Puzzle, slappe av Simpsons

Puslespill av alle tegnene i familien Simpson. Vi har en forelder som er i vannet flyter i en flåte. Moren spiller i vannet med tulla å dykke med seg en pust tube under vann. Jenta spiller på kanten av vannet og får krem for solbeskyttelse. Sønnen, den mest kjente karakter i serien hopper i vann over alt. En typisk familie scene, men i dette tilfellet er et puslespill av de mest kjente figurene i tegneserien. Den sprøeste og moro på ferie familien ønsker du å fullføre puslespillet med bilde av ferien.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Puzzle, slappe av Simpsons for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Simpsons flash spill kalt Puzzle, slappe av Simpsons. Og husk at dette er et gratis spill som heter Puzzle, slappe av Simpsons og det er relatert til Simpsons. Vårt nye spill Puzzle, slappe av Simpsons er en av de beste spillene i Simpsons du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Puzzle, slappe av Simpsons at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Puzzle, slappe av Simpsons
BAKSIDE

Simpsons mest spilte spillene

Vil Du Bli Millionær? The Simpsons Edition SPILLER ►

Vil Du Bli Millionær? The Simpsons Edition

6
6 av 10 - 27884 stemmer
Spilte
275700
ganger

Versjon av TV-programmet som skal teste kunnskapene dine på TV-serien The Simpsons du gå stille spørsmål om serien, og må gå å svare på nå vinne en million, og du vil bli millionær.

Homer og Flanders SPILLER ►

Homer og Flanders

5
5 av 10 - 19830 stemmer
Spilte
185791
ganger

Spill der du er Homer Simpson, din oppgave er å avslutte Flanders-familien, men uten å skade andre mennesker. Du vil passere nivåer med mer vanskelig, siden alle komponenter i Flandern familien går raskere.

Interaktivt hus The Simpsons SPILLER ►

Interaktivt hus The Simpsons

5
5 av 10 - 18016 stemmer
Spilte
135937
ganger

Oppdag alle de tingene du kan gjøre i dette huset. Du har en fullstendig liste over ting å gjøre, men undersøke, er det skjulte hemmeligheter. Nyt hjem av Simpsons på datamaskinen.