Spill Gratis

Økologer i aksjon

Spillet av skyting

Økologer i aksjon

Økologer i aksjon Vurdering: 6/10

Økologer i aksjon spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Miljøvernere argumentere rense innsjøen casting mot forurensninger i vannet med en kanon. Den dårlige kjøre et helikopter begroing miljøet med forurensende stoffer som fører ut i sjøen. Du kan skyte helikoptre med raketter for å lansere noe mer farlig avfall. Men alltid dukker opp igjen ny en, så forbered deg på å skyte igjen og igjen. Hver gang du rive ned et helikopter, får du et poeng. Når poengsummen din når 15, kan du rense miljøet og vinne spillet. Instruksjoner: Flytt musen for å rotere pistol og klikk på venstre knapp for å skyte.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11587 ganger. Vurdering 1940 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 334 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11587 ganger
Økologer i aksjon

Økologi spill der du må ødelegge helikoptre før de forurense hele innsjøen. Har en rakett bærerakett for å skyte ned alle helikoptrene kommer flygende til sjøen. Vi må kjempe mot dumping av kjemiske forurensninger som skjemmer miljøet. Så vi slåss med alle våpen til rådighet. Ødelegge raketter alle helikoptre og beskytter naturen. Miljøvernere er opp i armene mot å kaste kjemikalier i sjøen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Økologer i aksjon for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Skyting flash spill kalt Økologer i aksjon. Og husk at dette er et gratis spill som heter Økologer i aksjon og det er relatert til Skyting. Vårt nye spill Økologer i aksjon er en av de beste spillene i Skyting du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Økologer i aksjon at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Økologer i aksjon
BAKSIDE

Skyting mest spilte spillene

Målskydning SPILLER ►

Målskydning

6
6 av 10 - 11152 stemmer
Spilte
112741
ganger

Målrett shooteren er en god skyting spillet kan praktisere dine mål. Skyt blinkene som de beveger seg fremover. Treff så mange deler av kroppen som mulig før mål når slutten av sporet. Forskjellige kroppsdeler er verdt forskjellige mengder poeng. Å oppdatere trykker mellomromstasten eller klikk ammo bar i spillet. Shoot lysene for bonuspoeng!

Innleid Gunman 2 SPILLER ►

Innleid gunman 2

6
6 av 10 - 7800 stemmer
Spilte
61775
ganger

Du er en ansatt gunman. Gå fra liten tid traff mannen å corporate snikmorder i innleide Gun 2.

Mech Krigene SPILLER ►

Mech krigene

7
7 av 10 - 2562 stemmer
Spilte
43887
ganger

Det er år 2199, og verdens største underholdnings-sport er 'Mech Wars ". Du er en ny mech pilot, og du vil etse navn i historien.