Spill Gratis

Labyrinter og Mumiene i 3D

Spillet av skyting

Labyrinter og mumiene i 3d

Labyrinter og Mumiene i 3D Vurdering: 6/10

Labyrinter og mumiene i 3d spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Utforsk mysterium Sfinksen i denne spennende gratis på linje skytespill. Du spiller en arkeolog som har vært på jakt etter hemmeligheten kammeret under Sfinxen i mange år inntil han til slutt løser alle gåtene og finner en hemmelig dør. Som du klatre gjennom inngangen, forferdelige lyder fra den distansen, gjør frykte deg er du ikke alene ... Bruk piltastene for å flytte og X-tasten for å skyte.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5999 ganger. Vurdering 3326 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 32 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5999 ganger
Labyrinter og Mumiene i 3D

En pyramide er en struktur som ytre flater er trekantet og konvergere til ett punkt på toppen. Pyramidene er bygget av sivilisasjoner i mange deler av verden. De mest kjente pyramidene er de egyptiske pyramidene, noe som er blant verdens største byggverk.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Labyrinter og Mumiene i 3D for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Skyting flash spill kalt Labyrinter og Mumiene i 3D. Og husk at dette er et gratis spill som heter Labyrinter og Mumiene i 3D og det er relatert til Skyting. Vårt nye spill Labyrinter og Mumiene i 3D er en av de beste spillene i Skyting du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Labyrinter og Mumiene i 3D at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Labyrinter og Mumiene i 3D
BAKSIDE

Skyting mest spilte spillene

Målskydning SPILLER ►

Målskydning

6
6 av 10 - 11152 stemmer
Spilte
111770
ganger

Målrett shooteren er en god skyting spillet kan praktisere dine mål. Skyt blinkene som de beveger seg fremover. Treff så mange deler av kroppen som mulig før mål når slutten av sporet. Forskjellige kroppsdeler er verdt forskjellige mengder poeng. Å oppdatere trykker mellomromstasten eller klikk ammo bar i spillet. Shoot lysene for bonuspoeng!

Innleid Gunman 2 SPILLER ►

Innleid gunman 2

6
6 av 10 - 7800 stemmer
Spilte
60738
ganger

Du er en ansatt gunman. Gå fra liten tid traff mannen å corporate snikmorder i innleide Gun 2.

Mech Krigene SPILLER ►

Mech krigene

7
7 av 10 - 2562 stemmer
Spilte
42812
ganger

Det er år 2199, og verdens største underholdnings-sport er 'Mech Wars ". Du er en ny mech pilot, og du vil etse navn i historien.