Spill Gratis

Sonic Omkledning

Spillet av Sonic

Sonic Omkledning

Sonic Omkledning Vurdering: 5/10

Sonic Omkledning spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spillet for å tilpasse din favoritt karakter fra Sega, Sonic the Hedgehog, som du kan endre håret, sette noen briller, hansker, sko, og alt du ønsker å gjøre det forskjellig hver gang du spiller og ha din egendefinerte samling. Den måten å styre spillet er veldig lett, fordi du har på skjermen alle nødvendige klær og tilbehør, og trenger bare å klikke på valgt antrekk og dra den til dens rettmessige plass på Sonic kropp. Lag sprø kombinasjoner og ha det gøy med det.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 38434 ganger. Vurdering 461 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 3340 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 38434 ganger
Sonic Omkledning

Har du sett hvor mye klær du har å kle Sonic? Et stort utvalg av hansker med forskjellige former og farger, perfekt å kombinere mange kostymer og en samling av tilbehør og sko, alt du trenger å gi Sonic en mote utseende, eller å lage en latterlig og umulig antrekk! Er alle kombinasjoner er mulig, er du velge hvem de elementene som vil plassere. Sonic er et tegn på en Sega spillserien, som først dukket opp i 1991 med den hensikt å konkurrere med de berømte Super Mario Bros, av Nintendo. Siden da til i dag fortsetter å dukke opp i nye spill, med en modernisert utseende og med en større grad av detaljer og realisme, men med essensen av den opprinnelige karakteren.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Sonic Omkledning for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Sonic flash spill kalt Sonic Omkledning. Og husk at dette er et gratis spill som heter Sonic Omkledning og det er relatert til Sonic. Vårt nye spill Sonic Omkledning er en av de beste spillene i Sonic du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Sonic Omkledning at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Sonic Omkledning
BAKSIDE

Sonic mest spilte spillene

Sonic og hans hold SPILLER ►

Sonic og hans hold

4
4 av 10 - 18478 stemmer
Spilte
99491
ganger

I dette spillet kan du velge mellom å spille med Sonic eller en av hans følgesvenner, haler, slåsshansker eller Cream. Spillet er egendefinerbare på volumet av musikk og lydeffekter, dessuten skal utvikle henhold gi deg nøkler slik at når du kommer tilbake for å spille trenger ikke å starte fra bunnen av. En av de beste Sonic-spill for sin kvalitet på bildene.

Klassiske Sonic SPILLER ►

Klassiske Sonic

6
6 av 10 - 13424 stemmer
Spilte
91706
ganger

klassisk Sega Sonic spill hvor du må flytte den dukke Sonic å samle alle ringene.

Sonic tapt in Mario World SPILLER ►

Sonic tapt in Mario World

5
5 av 10 - 11090 stemmer
Spilte
86604
ganger

Sonic er brutt i verden av Mario Bros, å kunne reise hjem må fullføre og bekjempe Mario. Bevegelsene av Sonic er pekere, spyd sopp med Z-tasten, tasten for å hoppe A.