Spill Gratis

Sonic Blox

Spillet av Sonic

Sonic Blox

Sonic Blox Vurdering: 5/10

Sonic Blox spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Tetris spill med Sonic tegn og et scenario Sonic spill. Flytte brikkene til side med piltastene og slå brikken med pil opp-knappen. Hvis du klikker på pil ned, faller ned spaken. Et enkelt spill, svært vanedannende som vil teste din romlige visjon. Det er et romskip dukker opp og kaster bomber som ødelegger en av dine blokker, kan du rotet opp en linje for å fjerne en blokk. Brikkene faller en etter en som i det klassiske spillet, og du må alltid gjøre linjene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 50743 ganger. Vurdering 316 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 4570 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 50743 ganger
Sonic Blox

Som Sonic spillet? I likhet med spillet Tetris? Her er en blanding av begge spillene å ha en god tid. Fanene dukker opp i toppen av skjermen, og du må gå å slå til dem i den posisjonen som interesserer deg, slik at når du kommer ned å okkupere alle hullene. Når en linje danner kompakt, uten hull, forsvinner det. Du må prøve å holde skjermen så tom som mulig. Du vinner dersom du holder den tomme skjermen så lenge som mulig. Beware romfartøy skytes raketter som vil ødelegge dine rader av blokker.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Sonic Blox for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Sonic flash spill kalt Sonic Blox. Og husk at dette er et gratis spill som heter Sonic Blox og det er relatert til Sonic. Vårt nye spill Sonic Blox er en av de beste spillene i Sonic du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Sonic Blox at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Sonic Blox
BAKSIDE

Sonic mest spilte spillene

Sonic og hans hold SPILLER ►

Sonic og hans hold

4
4 av 10 - 18478 stemmer
Spilte
99491
ganger

I dette spillet kan du velge mellom å spille med Sonic eller en av hans følgesvenner, haler, slåsshansker eller Cream. Spillet er egendefinerbare på volumet av musikk og lydeffekter, dessuten skal utvikle henhold gi deg nøkler slik at når du kommer tilbake for å spille trenger ikke å starte fra bunnen av. En av de beste Sonic-spill for sin kvalitet på bildene.

Klassiske Sonic SPILLER ►

Klassiske Sonic

6
6 av 10 - 13424 stemmer
Spilte
91706
ganger

klassisk Sega Sonic spill hvor du må flytte den dukke Sonic å samle alle ringene.

Sonic tapt in Mario World SPILLER ►

Sonic tapt in Mario World

5
5 av 10 - 11090 stemmer
Spilte
86604
ganger

Sonic er brutt i verden av Mario Bros, å kunne reise hjem må fullføre og bekjempe Mario. Bevegelsene av Sonic er pekere, spyd sopp med Z-tasten, tasten for å hoppe A.