Spill Gratis

Tetris med Sonic Karakter

Spillet av Sonic

Tetris med Sonic Karakter

Tetris med Sonic Karakter Vurdering: 5/10

Tetris med Sonic Karakter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Mål: Å bygge og fjerne blokker med tilsvarende karakter. Tjen bonuspoeng for scoring kombinasjoner / rengjøring av flere blokker. Prøv å få mange kombinasjoner for å få en høy score. Spillet: det er seks ulike blokker med tre typer assosiert med tilsvarende kraft blokk. Bruk pil opp-tasten til blokken er slik du ønsker. Bruk venstre og høyre piltast for å flytte blokkene fra høyre til venstre. Bruk pil ned for å akselerere tempoet som de fallende blokkene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 32143 ganger. Vurdering 574 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1886 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 32143 ganger
Tetris med Sonic Karakter

Tetris geometriske figurer faller på scenen, men i stedet for en farge kuber er dannet av lederne for de viktigste tegnene Sonic Sega videospill. Du har å gjøre pinnsvin og andre tegn kamp hoder lik som rader forsvinne. I likhet med spillet Tetris må prøve at radene ikke stiger for mye og ikke tar opp hele skjermen. Hvis du går tom for plass dø. Spesielle kombinasjoner kan gjøres for å forsvinne flere chips pluss flere bonuspoeng du spiller.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Tetris med Sonic Karakter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Sonic flash spill kalt Tetris med Sonic Karakter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Tetris med Sonic Karakter og det er relatert til Sonic. Vårt nye spill Tetris med Sonic Karakter er en av de beste spillene i Sonic du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Tetris med Sonic Karakter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Tetris med Sonic Karakter
BAKSIDE

Sonic mest spilte spillene

Sonic og hans hold SPILLER ►

Sonic og hans hold

4
4 av 10 - 18478 stemmer
Spilte
99491
ganger

I dette spillet kan du velge mellom å spille med Sonic eller en av hans følgesvenner, haler, slåsshansker eller Cream. Spillet er egendefinerbare på volumet av musikk og lydeffekter, dessuten skal utvikle henhold gi deg nøkler slik at når du kommer tilbake for å spille trenger ikke å starte fra bunnen av. En av de beste Sonic-spill for sin kvalitet på bildene.

Klassiske Sonic SPILLER ►

Klassiske Sonic

6
6 av 10 - 13424 stemmer
Spilte
91706
ganger

klassisk Sega Sonic spill hvor du må flytte den dukke Sonic å samle alle ringene.

Sonic tapt in Mario World SPILLER ►

Sonic tapt in Mario World

5
5 av 10 - 11090 stemmer
Spilte
86604
ganger

Sonic er brutt i verden av Mario Bros, å kunne reise hjem må fullføre og bekjempe Mario. Bevegelsene av Sonic er pekere, spyd sopp med Z-tasten, tasten for å hoppe A.