Spill Gratis

Haler fra Sonic

Spillet av Sonic

Haler fra Sonic

Haler fra Sonic Vurdering: 6/10

Haler fra Sonic spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje 3D-spill, må du hjelpe haler komme ut av denne forferdelige dimensjon. Sonic pinnsvinet er ikke hvor å bli funnet! Det er opp til deg å hjelpe fattige haler flykte fra dette marerittet dimensjonen. Trykk Z-tasten for å hoppe, og kombinere det med pilene til å fly og gjøre dashbordet. Det er veldig viktig å lese tutorials.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7590 ganger. Vurdering 3240 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 26 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7590 ganger
Haler fra Sonic

Haler er et videospill karakter i Sonic pinnsvinet serien utgitt av Sega. Hans virkelige navn er Miles Prower, og er i stand til å bruke sine to haler å fly som et helikopter.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Haler fra Sonic for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Sonic flash spill kalt Haler fra Sonic. Og husk at dette er et gratis spill som heter Haler fra Sonic og det er relatert til Sonic. Vårt nye spill Haler fra Sonic er en av de beste spillene i Sonic du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Haler fra Sonic at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Haler fra Sonic
BAKSIDE

Sonic mest spilte spillene

Sonic og hans hold SPILLER ►

Sonic og hans hold

4
4 av 10 - 18478 stemmer
Spilte
99492
ganger

I dette spillet kan du velge mellom å spille med Sonic eller en av hans følgesvenner, haler, slåsshansker eller Cream. Spillet er egendefinerbare på volumet av musikk og lydeffekter, dessuten skal utvikle henhold gi deg nøkler slik at når du kommer tilbake for å spille trenger ikke å starte fra bunnen av. En av de beste Sonic-spill for sin kvalitet på bildene.

Klassiske Sonic SPILLER ►

Klassiske Sonic

6
6 av 10 - 13424 stemmer
Spilte
91706
ganger

klassisk Sega Sonic spill hvor du må flytte den dukke Sonic å samle alle ringene.

Sonic tapt in Mario World SPILLER ►

Sonic tapt in Mario World

5
5 av 10 - 11090 stemmer
Spilte
86605
ganger

Sonic er brutt i verden av Mario Bros, å kunne reise hjem må fullføre og bekjempe Mario. Bevegelsene av Sonic er pekere, spyd sopp med Z-tasten, tasten for å hoppe A.