Spill Gratis

Sonic Pinnsvinet Blitz

Spillet av Sonic

Sonic Pinnsvinet Blitz

Sonic Pinnsvinet Blitz Vurdering: 7/10

Sonic Pinnsvinet Blitz spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje spillet er en tilpasning fra den opprinnelige Sonic pinnsvinet spillet fra Sega Mega Drive (eller Sega Genesis i Amerika). Det handler om et pinnsvin som heter Sonic som kan kjøre veldig fort og må stoppe lege Robotnik fra ondskap hans. Samle ringer og beseire fiender for å få poeng, men hvis du blir truffet, vil du miste alle dine ringer.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8923 ganger. Vurdering 2682 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 90 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8923 ganger
Sonic Pinnsvinet Blitz

Sonic pinnsvinet er et videospill utviklet av SEGA i 1991 for Mega Drive konsollen. Denne populære plattformspill var lenge en referanse for fremtidige spill.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Sonic Pinnsvinet Blitz for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Sonic flash spill kalt Sonic Pinnsvinet Blitz. Og husk at dette er et gratis spill som heter Sonic Pinnsvinet Blitz og det er relatert til Sonic. Vårt nye spill Sonic Pinnsvinet Blitz er en av de beste spillene i Sonic du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Sonic Pinnsvinet Blitz at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Sonic Pinnsvinet Blitz
BAKSIDE

Sonic mest spilte spillene

Sonic og hans hold SPILLER ►

Sonic og hans hold

4
4 av 10 - 18478 stemmer
Spilte
99491
ganger

I dette spillet kan du velge mellom å spille med Sonic eller en av hans følgesvenner, haler, slåsshansker eller Cream. Spillet er egendefinerbare på volumet av musikk og lydeffekter, dessuten skal utvikle henhold gi deg nøkler slik at når du kommer tilbake for å spille trenger ikke å starte fra bunnen av. En av de beste Sonic-spill for sin kvalitet på bildene.

Klassiske Sonic SPILLER ►

Klassiske Sonic

6
6 av 10 - 13424 stemmer
Spilte
91706
ganger

klassisk Sega Sonic spill hvor du må flytte den dukke Sonic å samle alle ringene.

Sonic tapt in Mario World SPILLER ►

Sonic tapt in Mario World

5
5 av 10 - 11090 stemmer
Spilte
86604
ganger

Sonic er brutt i verden av Mario Bros, å kunne reise hjem må fullføre og bekjempe Mario. Bevegelsene av Sonic er pekere, spyd sopp med Z-tasten, tasten for å hoppe A.