Spill Gratis

Spider-Man Symbiose Puslespill

Spillet av Spider-Man

Spider-Man Symbiose Puslespill

Spider-Man Symbiose Puslespill Vurdering: 4/10

Spider-Man Symbiose Puslespill spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er et gratis på linje spill. Spillet er et puslespill. Du kan velge puslespill mellom 12, 24, 48, 64 og 99 stykker. Du kan også slå guider på og av og scrabble bitene slik at du kan begynne på nytt igjen. Puslespillet er laget av en Spider-Man Symbiose bilde.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 19149 ganger. Vurdering 1048 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 514 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 19149 ganger
Spider-Man Symbiose Puslespill

Spider-Man Puslespill, Spider-Man Symbiose,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Spider-Man Symbiose Puslespill for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Spider-Man flash spill kalt Spider-Man Symbiose Puslespill. Og husk at dette er et gratis spill som heter Spider-Man Symbiose Puslespill og det er relatert til Spider-Man. Vårt nye spill Spider-Man Symbiose Puslespill er en av de beste spillene i Spider-Man du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Spider-Man Symbiose Puslespill at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Spider-Man Symbiose Puslespill
BAKSIDE

Spider-Man mest spilte spillene

Spiderman Vs Venom SPILLER ►

Spiderman Vs Venom

6
6 av 10 - 127012 stemmer
Spilte
1991453
ganger

Hva du ønsker å spille Spiderman? I dette spillet kan du velge om du ønsker å være Spiderman eller andre helten i en kamp på liv og død i tre dimensjoner. Du må delta i en slåsskamp mellom to superhelter, bruke tastaturet til å sparke sparker, punching, hopping eller kaste energiballer. Du har ulike krefter du kan bruke til å kjempe. Du har til å slå motstanderen. Du kan velge tegnet du ønsker å spille, og du kan tilpasse til din smak. Kjempe godt, begynner kampen.

Spiderman mot ondskapens krefter SPILLER ►

Spiderman mot ondskapens krefter

4
4 av 10 - 23726 stemmer
Spilte
283049
ganger

Evil har tatt over New York City. Du må whipe gatene rene!. Bruk musepekeren for å flytte rundt på skjermen og mellomromstasten til skudd spindelvev.

Dr Octopus i Byen SPILLER ►

Dr Octopus i Byen

7
7 av 10 - 17356 stemmer
Spilte
243221
ganger

Bruk markøren tastene til å flytte Doctor Octupus av bygningene i byen, med mellomromstasten du kan bruke deres tentacles å angripe og ødelegge bygninger du ser. Du har å ødelegge alle bygninger av skjermen slik at du kan gå til neste fase, men ser at hver gang blir mer komplisert, siden det vises mer politi biler.