Spill Gratis

Magic Form

Spillet av flere spill

Magic form

Magic Form Vurdering: 4/10

Magic form spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er et magisk triks som vil lese tankene dine! Velg en form i hodet ditt, og klikk radnummer den under. The former skal stokkes. Nå vil formen er i en annen rad. Klikk på radnummer sine i nå. Spillet vil gjette hvilken form du velger.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11665 ganger. Vurdering 1580 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 518 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11665 ganger
Magic Form

magi, figurer, triks

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Magic Form for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Flere spill flash spill kalt Magic Form. Og husk at dette er et gratis spill som heter Magic Form og det er relatert til Flere spill. Vårt nye spill Magic Form er en av de beste spillene i Flere spill du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Magic Form at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Magic Form
BAKSIDE

Flere spill mest spilte spillene

Avtale eller Ingen Avtale SPILLER ►

Avtale eller ingen avtale

9
9 av 10 - 30062 stemmer
Spilte
265394
ganger

Den populære show "Deal eller No Deal" er nå tilgjengelig for deg! Bevise deg selv til alle at du er den neste millionare! Instruksjoner: Etter plukke ditt tilfelle, velger seks av de resterende 25 tilfeller å avdekke, ett om gangen. Du vil få en telefon fra banken som gir et tilbud om å kjøpe konkurransedeltaker sak for et bestemt beløp, basert på kontanter utgjør fortsatt er i spill.

Spilleautomat SPILLER ►

Spilleautomat

5
5 av 10 - 21558 stemmer
Spilte
142061
ganger

Dette er et morsomt spilleautomat med 3 modes of play. Kamp moduser inkluderer Time Trial-modus der du må vinne så mye penger som du kan i 60 sekunder og starter med 3 kreditter. 3 spinn-modus hvor du kun har 3 runder for å vinne så mye penger som du kan og Freeplay modus der du kan spille så lenge du vil starte med 3 kreditter.

Spørsmål og svar SPILLER ►

Spørsmål og svar

5
5 av 10 - 31890 stemmer
Spilte
127679
ganger

I dette spillet skal en mann gjøre deg 5 enkle spørsmål, og svaret må være korrekt fordi hvis du ikke ett spørsmål, du er en uvitende. For å svare, må du klikke med musen på svaret du tenker riktig. Mannen vil fortelle deg om du sier det riktige svaret etter 5 sekunder.