Spill Gratis

3D Dart

Spillet av sport

3d dart

3D Dart Vurdering: 6/10

3d dart spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spillet handler om en kort cricket og verden rundt runde dart. Det er bra om det er praktfull tre dimensjonal grafikk som gjør spillet enda morsommere å spille. Sikt med musen og klikk én gang for å sette skudd, klikk igjen for å finpusse det og klikker en gang til slutt kaste dart. Ha det gøy!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6537 ganger. Vurdering 3059 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 44 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6537 ganger
3D Dart

Dart er en form for spill der piler blir kastet på en sirkulær mål (dart) festet til en vegg. Begrepet piler vanligvis refererer nå til en standardisert spill som involverer en bestemt bord design og regelverk. Dart er en tradisjonell pub spill, vanligvis spilt i Storbritannia og andre steder, samt å være en profesjonell konkurranseidrett.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Dart for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne sport flash spill kalt 3D Dart. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Dart og det er relatert til sport. Vårt nye spill 3D Dart er en av de beste spillene i sport du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Dart at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Dart
BAKSIDE

Sport mest spilte spillene

håndball, siste minutt SPILLER ►

Håndball, siste minutt

5
5 av 10 - 11742 stemmer
Spilte
80985
ganger

Det franske laget taper til Irland, og bare ett minutt, har du å score i siste minutt, maksimalt antall mål som er nødvendig. Har å bruke musen til å flytte spilleren.

Surf med Haier SPILLER ►

Surf med haier

6
6 av 10 - 4628 stemmer
Spilte
66863
ganger

Liker du å surfe? I dette spillet er du surfe mellom haier og anothers hindringer: gummi ring eller livet preserver, farlige bølger ... Dette spillet er i mandarin kinesisk. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte og mellomromstasten til å hoppe.

Sandvolleyball SPILLER ►

Sandvolleyball

5
5 av 10 - 4456 stemmer
Spilte
53857
ganger

Du er på stranden med venner. Du spiller en strand fluktslag match. Spillet er i mandarin kinesisk. Instruksjoner: Bruk musen til å hoppe og kaste ballen.