Spill Gratis

Strategisk Redning

Spillet av strategi

Strategisk redning

Strategisk Redning Vurdering: 7/10

Strategisk redning spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis online spillet heter shadez 3: månen gruvearbeidere. Det er oppfølgeren til shadez 2: Kampen om jorden. Kombinere fartsfylt strategisk gameplay og fantastisk grafikk av alle Shadez spill, setter denne oppfølgeren du i kommandoen leder av leiesoldater som har ansvaret for å kjempe mot fienden, redde gruvearbeidere og mye mer! Kampen skjermen er hvor du kjemper og beseire fienden (forhåpentligvis). Hver skjerm vil være noe forskjellig avhengig av nåværende oppdrag. Sjekk ut kartet nøye på begynnelsen av hvert oppdrag. Ofte formen på landskapet kan hjelpe deg. Hills kan sile enheter fra fiendtlig ild, eller hindringer kan gjøre det vanskelig for dine tropper til å avansere. Vær oppmerksom på hvordan hver enhet vil reagere på åser, daler, etc.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6154 ganger. Vurdering 3508 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 8 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6154 ganger
Strategisk Redning

Vurdere oppgradering valg nøye. Mellom oppdragene kan du tilbringe oppgradere poeng som du gevinst etter hvert vellykket oppdrag å oppgradere dine enheter i alle slags nyttige måter. Hovedområdet av oppgraderingen skjermen har seks rader med oppgraderinger som må låses opp i rekkefølge. Tallet ved siden av stjernen forteller deg hvor mange oppgradere poeng du har tilgjengelig. Du kan også angre noe du har valgt på skjermen, eller nullstille poenget ditt valg. Holder musepekeren over hvert element for å se detaljene for sin pris og effekter - klikk på et element for å kjøpe den. Når du er klar, trykk Fullfør for å lagre endringene!

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Strategisk Redning for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Strategi flash spill kalt Strategisk Redning. Og husk at dette er et gratis spill som heter Strategisk Redning og det er relatert til Strategi. Vårt nye spill Strategisk Redning er en av de beste spillene i Strategi du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Strategisk Redning at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Strategisk Redning
BAKSIDE

Strategi mest spilte spillene

Atlantis Hemmelig SPILLER ►

Atlantis hemmelig

5
5 av 10 - 3242 stemmer
Spilte
37826
ganger

Skjule mynter av skatten på siden av skjermen og felle miner også. Du må finne mynter med skatten av fienden før fienden finner deg. Hvis du finner en skatt av fienden, vil du ha ekstra tid, men hvis du finner en av hans feller, mister du svinger. Spiller. Spillet kommer fra Disney.co.uk.

Forsvar av Planeten Astrum SPILLER ►

Forsvar av planeten astrum

6
6 av 10 - 2614 stemmer
Spilte
36759
ganger

Astrum er en planet med en høyverdig deponering av uran, det viktigste handel ressurs. Du må beskytte kloden fra overgrep! Spill med musa og ha det gøy!

Eksplosiv Perler SPILLER ►

Eksplosiv perler

3
3 av 10 - 1560 stemmer
Spilte
20261
ganger

I dette avhengighetsskapende spillet, må du ødelegge gems som har samme farge og unngå at perler med ulik farge ikke knuse. Du beveger musen for å fortrenge. Du taper kampen når du har knust tre perler med forskjellige farger.