Spill Gratis

Tetris

Spill tetris spill

Tetris Spill

Tetris spill slik at du kan ha det gøy hver dag på våre nettsider, uten å installere eller laste ned noe. Din online fritid og underholdning området.

Tetris spill

Innlegg!
Stem!
Aksje!
Delicious
Anbefalt tetris spillet

Tetris Europeiske Land

 tetris europeiske land spill SPILLER ►

Tetris av de europeiske landene er foreningen av den klassiske Tetris spill og kunnskap om geografien i Europa. Du kan fortrenge landene med piltastene og rotere dem med mellomromstasten. Du har 3 vanskelighetsgrader.

Tetris spill gratis å spille gratis i norsk og tetris gratis flash spill å spille med de nyeste spill hver dag

Tetris gratis spill

Nytt i tetris

Tetris

Spille gratis online spill i norsk. Spill gratis online Tetris. Tetris er et spill der geometriske brikker vises øverst på skjermen. Brikkene faller ned linjene gjorde. Hensikten er å tilpasse alle bitene er mulig ved bunnen av skjermen. Snu bitene når de faller som skal plasseres i den stilling mer enn interessert. Du må lage rader med faner nederst. Hvis du fullfører en rad uten å ha noen hull mellom fanene, vil hele raden forsvinne. For å spille flash spill online Tetris spansk. Du trenger å gjøre er tømme skjermen så lenge som mulig for å vinne. Motstår med tom skjerm så lenge som mulig for å vinne spillet.

tetris Spill Gratis som er virkelig morsomt å spille gratis tetris flash-spill. Denne kategorien er relatert til det er et puslespill spill der brikkene er å passe uregelmessige former. spillet er populært i verden, er tilgjengelig for alle spillkonsoller og pc-operativsystemer, samt multimedia enheter som grafiske kalkulatorer, mobiltelefoner, bærbare mediespillere og pdaer. har prisen for beste spillet gjennom tidene. tetris brikkene har uregelmessige former kalles polyomino. geometriske figurer faller og du må plassere hver brikke når det passer deg, slik at det ikke er mellomrom mellom fanene. resist så lenge som mulig. jo lenger du spiller jo vanskeligere blir spillet for brikkene falle mer fart. et spill laget i sovjetunionen som har blitt svært populært i alle land.. Her finner du tetris gratis spill å spille i norsk uten å måtte installere eller laste ned noe på datamaskinen, våre innholdet er 100% pålitelig. Ny tetris spill som er oppdatert hver dag og de beste spill for barn. Spill gratis online Tetris. Tetris er et spill der geometriske brikker vises øverst på skjermen. Brikkene faller ned linjene gjorde. Hensikten er å tilpasse alle bitene er mulig ved bunnen av skjermen. Snu bitene når de faller som skal plasseres i den stilling mer enn interessert. Du må lage rader med faner nederst. Hvis du fullfører en rad uten å ha noen hull mellom fanene, vil hele raden forsvinne. For å spille flash spill online Tetris spansk. Du trenger å gjøre er tømme skjermen så lenge som mulig for å vinne. Motstår med tom skjerm så lenge som mulig for å vinne spillet. daglige spill gratis og videospill som du kan bruke fra datamaskinen og dele dem med dine venner og kontakter på sosiale nettverk som Facebook, Twitter eller Google Plus.