Spill Gratis

3D Tetris

Spillet av tetris

3d tetris

3D Tetris Vurdering: 4/10

3d tetris spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet, må du strategisk slippe blokker i kuben for å matche tre eller flere av samme farge. Bruk en haug med makt for å hjelpe deg med denne oppgaven! Trykk på venstre og høyre piltaster eller A og D-tastene for å flytte blokkene. Trykk på mellomromstasten eller pil ned for å slippe blokker.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8536 ganger. Vurdering 2353 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 22 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8536 ganger
3D Tetris

Tetris er et puslespill videospill hvis navn stammer fra det greske numeriske prefikset tetra-(alle brikkene, kjent som tetrominoes som inneholder fire segmenter) og tennis, designeren og programmereren favoritt sport spill, Alexei Pazhitnov. Spillet er tilgjengelig for nesten alle spillkonsoll og PC-operativsystemer, og mange andre enheter.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Tetris for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Tetris flash spill kalt 3D Tetris. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Tetris og det er relatert til Tetris. Vårt nye spill 3D Tetris er en av de beste spillene i Tetris du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Tetris at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Tetris
BAKSIDE

Tetris mest spilte spillene

Juveler Tetris SPILLER ►

Juveler tetris

4
4 av 10 - 5642 stemmer
Spilte
95059
ganger

Tetris med en twist! Samsvarer med gems i blokker, slik som å opprette grupper med 3 eller flere av samme farge for at de skal forsvinne og klare spillet området! Instruksjoner: bruke venstre og høyre piltaster for å plassere blokkene og opp piltast å snurre dem.

Tetriz SPILLER ►

Tetriz

6
6 av 10 - 7682 stemmer
Spilte
77016
ganger

Klassisk tetris spill i en enklere versjon. Målet med spillet er å manipulere figurer, flytte chips og snu med piltastene. Målet med spillet er å danne en horisontal linje uten hull. Når en horisontal linje er ferdig, forsvinner den linjen og alle bitene som er over ned en posisjon, frigjør plass spillet og dermed gjøre det enklere å plassere nye brikker. Brikkene faller stadig akselererer jo lenger du har spilt. Spillet slutter når bitene er stablet opp ut av lekeområdet på toppen av ...

Stjerne Tetris SPILLER ►

Stjerne tetris

4
4 av 10 - 2258 stemmer
Spilte
36874
ganger

Tetris mange stjerner er unik variant av det mest klassiske av alle puslespill spill. Målet er å rotere og plassere fallende blokker å lage komplette rekker å fjerne dem bort og unngå at spillet feltet fylles opp. Hvis du oppretter en rad som inneholder stjerner disse vil bli samlet inn. Roter og plasser blokker for å lage komplette rader som får ryddet unna. Samle nok stjerner før tiden går ut for å gå videre til neste nivå. Spillet spilles over 3 nivåer. Hvis du klarer å saml ...