Spill Gratis

Transformator Skaperen

Spillet av Transformers

Transformator Skaperen

Transformator Skaperen Vurdering: 4/10

Transformator Skaperen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er et gratis på linje spill om skaper transformator, hvor du kan lage din egen transformator, velge sine deler og male farge eller tekstur du foretrekker i denne roboter fabrikken, helt gratis.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 17816 ganger. Vurdering 1140 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 274 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 17816 ganger
Transformator Skaperen

robot skaperen, robot generator, transformator generator, transformator fabrikk,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Transformator Skaperen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Transformers flash spill kalt Transformator Skaperen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Transformator Skaperen og det er relatert til Transformers. Vårt nye spill Transformator Skaperen er en av de beste spillene i Transformers du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Transformator Skaperen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Transformator Skaperen
BAKSIDE

Transformers mest spilte spillene

Transformatorer: Glidebryteren Hjernetrimmere SPILLER ►

Transformatorer: Glidebryteren Hjernetrimmere

5
5 av 10 - 5206 stemmer
Spilte
78160
ganger

I dette spillet, må du lage en glidebryter hjernetrimmere av Transformatorer. For å gjøre denne typen hjernetrimmere, må du velge antall brikker, klikke på tallene som vises i den opp en del av skjermen. For å gjøre denne hjernetrimmere, må du fortrenge stykker som du kan flytte klikke med musen. Transformatorer er et populært leketøy linje som har blitt utvidet til å omfatte tegneserier, tegneserier og filmer.

Transformatorer: Syv Forskjeller Mellom to Bilder SPILLER ►

Transformatorer: Syv Forskjeller Mellom to Bilder

5
5 av 10 - 5276 stemmer
Spilte
65484
ganger

I dette spillet, må du finne syv forskjeller mellom to bilder til filmen Transformatorer, klikke på de ulike elementene i bildet med musen. Du har to minutter på å finne de syv forskjeller. Du passerer nivået når du finner de sju forskjeller og miste deg når du ikke finner de sju forskjellene i løpet av to minutter. Transformatorer er en actionfilm, basert på Transformatorer leken linjen.

Optimus Prime Transformator SPILLER ►

Optimus Prime Transformator

5
5 av 10 - 984 stemmer
Spilte
34895
ganger

Ta kontroll over Optimus Prime i denne gratis på linje spill, og forvandles til romskip, lastebil eller robot ved hjelp av opp og ned tastene på tide å samle alle objekter. Det er en enkel, men underholdende flash spill hvor du må skjerpe dine reflekser.