Spill Gratis

Transformatorer Angrep

Spillet av Transformers

Transformatorer Angrep

Transformatorer Angrep Vurdering: 5/10

Transformatorer Angrep spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linje spill styrer du en Autobot, mot rød Decepticons transformatorer. Din transformator kan endre seg inn i bilen modus trykke mellomrom bar. Til bevegelse og ild, du trenger bare musen. Nyt dette gratis blitz spill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 23089 ganger. Vurdering 801 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 904 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 23089 ganger
Transformatorer Angrep

autobot, decepticon, transformator skyte, transformatorer kamp,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Transformatorer Angrep for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Transformers flash spill kalt Transformatorer Angrep. Og husk at dette er et gratis spill som heter Transformatorer Angrep og det er relatert til Transformers. Vårt nye spill Transformatorer Angrep er en av de beste spillene i Transformers du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Transformatorer Angrep at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Transformatorer Angrep
BAKSIDE

Transformers mest spilte spillene

Transformatorer: Glidebryteren Hjernetrimmere SPILLER ►

Transformatorer: Glidebryteren Hjernetrimmere

5
5 av 10 - 5206 stemmer
Spilte
77568
ganger

I dette spillet, må du lage en glidebryter hjernetrimmere av Transformatorer. For å gjøre denne typen hjernetrimmere, må du velge antall brikker, klikke på tallene som vises i den opp en del av skjermen. For å gjøre denne hjernetrimmere, må du fortrenge stykker som du kan flytte klikke med musen. Transformatorer er et populært leketøy linje som har blitt utvidet til å omfatte tegneserier, tegneserier og filmer.

Transformatorer: Syv Forskjeller Mellom to Bilder SPILLER ►

Transformatorer: Syv Forskjeller Mellom to Bilder

5
5 av 10 - 5276 stemmer
Spilte
64881
ganger

I dette spillet, må du finne syv forskjeller mellom to bilder til filmen Transformatorer, klikke på de ulike elementene i bildet med musen. Du har to minutter på å finne de syv forskjeller. Du passerer nivået når du finner de sju forskjeller og miste deg når du ikke finner de sju forskjellene i løpet av to minutter. Transformatorer er en actionfilm, basert på Transformatorer leken linjen.

Optimus Prime Transformator SPILLER ►

Optimus Prime Transformator

5
5 av 10 - 984 stemmer
Spilte
34297
ganger

Ta kontroll over Optimus Prime i denne gratis på linje spill, og forvandles til romskip, lastebil eller robot ved hjelp av opp og ned tastene på tide å samle alle objekter. Det er en enkel, men underholdende flash spill hvor du må skjerpe dine reflekser.