Spill Gratis

Topp spill

De 10 spill mest spilte

De mest spilte spillene på internett

Beste Spill på Internett som er de mest spilte spillene å lage Beste Spill Gratis av nettet. Dette er rangeringen av de beste spillene på Internett, spill som har blitt spilt flere ganger. Vår hjemmeside nettverket er tilstede på hele verden, og det har tusenvis av besøkende og deltakere hver dag, slik at vi skaper vår topp med reelle data. Her er de mest populære innholdet og de som flere har installert på sine datamaskiner, fordi våre innholdet er gratis og passer for alle Windows-operativsystemet datamaskiner, som faktisk er de vanligste. Delta i denne rangeringen med dine spill og dine stemmer, både vurdering og dele spillene på de sosiale nettverkene.

Beste spill gratis

Den mest spilte spillet på internett er:

Innlegg!
Stem!
Aksje!
Delicious
Tradisjonell kabal SPILLER ►

(Kabal)

228249 ganger spilt !
3

Denne gratis online spillet bringer den tradisjonelle kabal til datamaskinen. En single-player spill. Du har flere stabler av kort med forsiden opp kort sett. Du må plassere kortene i de fire hauger, som er de dresser i kortstokken. Du må begynne med en og jobbe opp i stigende rekkefølge med tallene i kortene verdi, for å avslutte med kortet av kongen. Målet med spillet er å plassere alle kortene fra spillet i hauger av toppen. Hvis du går tom for kort på skjermen du vinne spillet. Og at du har det gøy du bare litt.

5 baller i en linje SPILLER ►

(Ballar)

471428 ganger spilt !
6

I dette spillet er det baller i forskjellige farger, og du må flytte ballene slik at 5 eller flere kuler av samme farge henger sammen i en rett linje, slik at ballene blir ødelagt. Linjene kan være vannrett, loddrett eller diagonalt. Etter hvert trekk, nye baller blir dannet. du mister spillet om hele styret er fylt med baller.

Kabal SPILLER ►

(Kabal)

71279 ganger spilt !
3

Denne gratis online spill kabal bringer liv tilbake til datamaskinen. Å drepe de gangene døde, ta en kabal og bli underholdt. Du må plassere kortene i orden. Du må begynne med esset, så to, tre og så videre. Sett alle tallene i rekkefølge, og slutter med tallene i kortstokken. Et spill for sortering bokstavene ved tallene. Kortene du allerede er mange og må gå fjerne kort til å gå se de kortene du trenger. En kabal å spille alene på datamaskinen via Internett.

Baller av farger SPILLER ►

(Jul)

1227307 ganger spilt !
5

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Halvmåne kabal SPILLER ►

(Kabal)

21596 ganger spilt !
5

I dette gratis på linje spillet introduserer vi en annen type kabal. I den sentrale delen av styret bør plassere kort i samme farge i stigende og synkende i noen andre. Men på kantene kan stable kortene i samme farge i stigende så vel i synkende, for å få de kortene du trenger for sentrale hauger. Med denne enkle kabal du tilbringer lang tid underholdende, for de gangene du ikke vet helt hva jeg skal gjøre.

Crash team racing SPILLER ►

(Motorsport)

69682 ganger spilt !
7

En flott på linje Crash Bandicoot spill, med en flash-versjon av den populære Crash Team Racing, en PlayStation videospill fra år 1999. Du kan nå nyte de sprø løp med Crash Bandicoot og vennene hans. Du trenger bare å bruke piltastene til å kjøre go-kart det beste du kan og nå første omgang, vant dine motstandere. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Legge til 10 og zuma SPILLER ►

(Matematikk)

299313 ganger spilt !
1

I dette spillet er det linjer av baller med tall på dem. Du kan skyte baller å legge til nye baller til linje. Når ballene du skyte og baller ved siden legge til opptil 10, disse ballene blir ødelagt. Du kan også ødelegge en gruppe med samme nummererte baller med kun en ball. Når du ødelegge alle ballene du kan gå videre til neste nivå. Hvis ballene nå hullet, så du taper spillet. Noen ganger vil det være mynter som vises på skjermen, kan du skyte mynter for å få fargene på ballene sortert på en stund, vil det være mye enklere. Bruk musen til å styre retningen av skudd og klikk for å skyte. Du kan også trykke på mellomromstasten til å bytte mellom kulen til å skyte og neste ball til å skyte.

Tetris fargeområder baller SPILLER ►

(Ballar)

308030 ganger spilt !
4

Dette spillet er som et Tetris, men med baller med farger. Hver gang, 3 baller vises, og du kan rotere baller eller flytte før slippe dem til gruppen til haug dem. Ved 4 eller flere kuler av samme farge er tilkoblet, ballene blir ødelagt. Når ballene blir ustabile, vil de rulle ned, slik at plasseringen av ballene vanskelig å forutsi og spillet er mer utfordrende. Bruk venstre og høyre piltaster til å flytte fallende baller, bruker opp-og ned-pilen til å rotere dem, og trykk på mellomromstasten for å slippe den fallende baller.

Simpsons Tårn SPILLER ►

(Simpsons)

128631 ganger spilt !
5

I dette vanedannende spill av Simpsons. Du må klikke på musen til et bilde som har som sin side et identisk bilde til klikket. Når du har klikket, vil du miste et annet bilde eller tårnet vil gå ned. Det ultimate målet er å bo uten bilde.

Suduko i diagonal SPILLER ►

(Sudoku)

71241 ganger spilt !
4

Fyll i rutene med 1 - 9 etter følgende regler: 1. Tallene i hver rad eller kolonne eller diagonal må ikke gjenta 2. Tallene i hver 3x3 gruppe (omgitt av tykke linjer) skal ikke gjenta