Spill Gratis

Topp spill

De 10 spill mest spilte

De mest spilte spillene på internett

Beste Spill på Internett som er de mest spilte spillene å lage Beste Spill Gratis av nettet. Dette er rangeringen av de beste spillene på Internett, spill som har blitt spilt flere ganger. Vår hjemmeside nettverket er tilstede på hele verden, og det har tusenvis av besøkende og deltakere hver dag, slik at vi skaper vår topp med reelle data. Her er de mest populære innholdet og de som flere har installert på sine datamaskiner, fordi våre innholdet er gratis og passer for alle Windows-operativsystemet datamaskiner, som faktisk er de vanligste. Delta i denne rangeringen med dine spill og dine stemmer, både vurdering og dele spillene på de sosiale nettverkene.

Beste spill gratis

Den mest spilte spillet på internett er:

Innlegg!
Stem!
Aksje!
Delicious
Tradisjonell kabal SPILLER ►

(Kabal)

298725 ganger spilt !
3

Denne gratis online spillet bringer den tradisjonelle kabal til datamaskinen. En single-player spill. Du har flere stabler av kort med forsiden opp kort sett. Du må plassere kortene i de fire hauger, som er de dresser i kortstokken. Du må begynne med en og jobbe opp i stigende rekkefølge med tallene i kortene verdi, for å avslutte med kortet av kongen. Målet med spillet er å plassere alle kortene fra spillet i hauger av toppen. Hvis du går tom for kort på skjermen du vinne spillet. Og at du har det gøy du bare litt.

5 baller i en linje SPILLER ►

(Ballar)

515100 ganger spilt !
6

I dette spillet er det baller i forskjellige farger, og du må flytte ballene slik at 5 eller flere kuler av samme farge henger sammen i en rett linje, slik at ballene blir ødelagt. Linjene kan være vannrett, loddrett eller diagonalt. Etter hvert trekk, nye baller blir dannet. du mister spillet om hele styret er fylt med baller.

Kabal SPILLER ►

(Kabal)

85861 ganger spilt !
3

Denne gratis online spill kabal bringer liv tilbake til datamaskinen. Å drepe de gangene døde, ta en kabal og bli underholdt. Du må plassere kortene i orden. Du må begynne med esset, så to, tre og så videre. Sett alle tallene i rekkefølge, og slutter med tallene i kortstokken. Et spill for sortering bokstavene ved tallene. Kortene du allerede er mange og må gå fjerne kort til å gå se de kortene du trenger. En kabal å spille alene på datamaskinen via Internett.

Baller av farger SPILLER ►

(Jul)

1239402 ganger spilt !
5

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Halvmåne kabal SPILLER ►

(Kabal)

31534 ganger spilt !
5

I dette gratis på linje spillet introduserer vi en annen type kabal. I den sentrale delen av styret bør plassere kort i samme farge i stigende og synkende i noen andre. Men på kantene kan stable kortene i samme farge i stigende så vel i synkende, for å få de kortene du trenger for sentrale hauger. Med denne enkle kabal du tilbringer lang tid underholdende, for de gangene du ikke vet helt hva jeg skal gjøre.

Crash team racing SPILLER ►

(Motorsport)

76373 ganger spilt !
7

En flott på linje Crash Bandicoot spill, med en flash-versjon av den populære Crash Team Racing, en PlayStation videospill fra år 1999. Du kan nå nyte de sprø løp med Crash Bandicoot og vennene hans. Du trenger bare å bruke piltastene til å kjøre go-kart det beste du kan og nå første omgang, vant dine motstandere. Hvis du liker motor og biler, anbefaler vi nettstedet: Bilutleie for de beste biler med billige priser.

Suduko i diagonal SPILLER ►

(Sudoku)

78014 ganger spilt !
4

Fyll i rutene med 1 - 9 etter følgende regler: 1. Tallene i hver rad eller kolonne eller diagonal må ikke gjenta 2. Tallene i hver 3x3 gruppe (omgitt av tykke linjer) skal ikke gjenta

Finne sted SPILLER ►

(Geografi)

122409 ganger spilt !
6

Hvor mye vet du om verdens geografi? I dette spillet kan du bevise din kompetanse i geografi. Du blir nødt til å svare på test å bestå nivåer. Du blir nødt til å finne byen at spillet forteller deg. London, Zagreb, eller Kampala i Uganda ... Spillet vil gi deg poeng etter hvor nær du kan finne i byen på kartet.

Draculaura farging SPILLER ►

(Fargelegge)

18687 ganger spilt !
6

Gratis på linje spill hvor du kan farge på linje Draculaura, den søte vampyr jente fra Monster High. Farge Draculaura til din smak, og skriver resultatet. Du kan også skrive det før farging, og farge det med maling. Hvis du ønsker å farge resten av tegnene på Monster High, gå Coloringpagesmania.com og finn hundrevis av farging sider.

Puslespill Tom og Jerry: katt versus mus SPILLER ►

(Tom og Jerry)

57861 ganger spilt !
6

I dette spillet, må du gjøre et puslespill av Tom og Jerry. For å gjøre dette, klikk på brikken med venstre museknapp for å velge stykke og flytte musen til å flytte brikken. Justeringen vil være automatisk når du justerer en del til en annen. Du må gjøre alle bitene passer med hverandre for å komme tilbake for å se hele bildet. Puslespillet er et bilde av tegneserien Tom og Jerry. På bildet katten Tom er i ferd med å treffe musa Jerry med en spade. Musen rømmer inn i sin mus hullet i veggen av huset.