Spill Gratis

Topp spill

De 10 spill mest spilte

De mest spilte spillene på internett

Beste Spill på Internett som er de mest spilte spillene å lage Beste Spill Gratis av nettet. Dette er rangeringen av de beste spillene på Internett, spill som har blitt spilt flere ganger. Vår hjemmeside nettverket er tilstede på hele verden, og det har tusenvis av besøkende og deltakere hver dag, slik at vi skaper vår topp med reelle data. Her er de mest populære innholdet og de som flere har installert på sine datamaskiner, fordi våre innholdet er gratis og passer for alle Windows-operativsystemet datamaskiner, som faktisk er de vanligste. Delta i denne rangeringen med dine spill og dine stemmer, både vurdering og dele spillene på de sosiale nettverkene.

Beste spill gratis

Den mest spilte spillet på internett er:

Innlegg!
Stem!
Aksje!
Delicious
Tradisjonell kabal SPILLER ►

(Kabal)

292543 ganger spilt !
3

Denne gratis online spillet bringer den tradisjonelle kabal til datamaskinen. En single-player spill. Du har flere stabler av kort med forsiden opp kort sett. Du må plassere kortene i de fire hauger, som er de dresser i kortstokken. Du må begynne med en og jobbe opp i stigende rekkefølge med tallene i kortene verdi, for å avslutte med kortet av kongen. Målet med spillet er å plassere alle kortene fra spillet i hauger av toppen. Hvis du går tom for kort på skjermen du vinne spillet. Og at du har det gøy du bare litt.

5 baller i en linje SPILLER ►

(Ballar)

511261 ganger spilt !
6

I dette spillet er det baller i forskjellige farger, og du må flytte ballene slik at 5 eller flere kuler av samme farge henger sammen i en rett linje, slik at ballene blir ødelagt. Linjene kan være vannrett, loddrett eller diagonalt. Etter hvert trekk, nye baller blir dannet. du mister spillet om hele styret er fylt med baller.

Kabal SPILLER ►

(Kabal)

84648 ganger spilt !
3

Denne gratis online spill kabal bringer liv tilbake til datamaskinen. Å drepe de gangene døde, ta en kabal og bli underholdt. Du må plassere kortene i orden. Du må begynne med esset, så to, tre og så videre. Sett alle tallene i rekkefølge, og slutter med tallene i kortstokken. Et spill for sortering bokstavene ved tallene. Kortene du allerede er mange og må gå fjerne kort til å gå se de kortene du trenger. En kabal å spille alene på datamaskinen via Internett.

Baller av farger SPILLER ►

(Jul)

1238382 ganger spilt !
5

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Halvmåne kabal SPILLER ►

(Kabal)

30485 ganger spilt !
5

I dette gratis på linje spillet introduserer vi en annen type kabal. I den sentrale delen av styret bør plassere kort i samme farge i stigende og synkende i noen andre. Men på kantene kan stable kortene i samme farge i stigende så vel i synkende, for å få de kortene du trenger for sentrale hauger. Med denne enkle kabal du tilbringer lang tid underholdende, for de gangene du ikke vet helt hva jeg skal gjøre.

Suduko i diagonal SPILLER ►

(Sudoku)

77369 ganger spilt !
4

Fyll i rutene med 1 - 9 etter følgende regler: 1. Tallene i hver rad eller kolonne eller diagonal må ikke gjenta 2. Tallene i hver 3x3 gruppe (omgitt av tykke linjer) skal ikke gjenta

Finne sted SPILLER ►

(Geografi)

121822 ganger spilt !
6

Hvor mye vet du om verdens geografi? I dette spillet kan du bevise din kompetanse i geografi. Du blir nødt til å svare på test å bestå nivåer. Du blir nødt til å finne byen at spillet forteller deg. London, Zagreb, eller Kampala i Uganda ... Spillet vil gi deg poeng etter hvor nær du kan finne i byen på kartet.

Tenn opp juletreet SPILLER ►

(Jul)

18586 ganger spilt !
5

En gratis på linje morsomt spill intelligens og dyktighet der du må rotere brikkene av kabel og kontakter for pærene å fullføre den elektriske kretsen slik at alle pærene lyser samtidig. Du kan spille når du ønsker å få høyest poengsum, kan du registrere deg på slutten av spillet.

Puslespill Tom og Jerry: katt versus mus SPILLER ►

(Tom og Jerry)

57384 ganger spilt !
6

I dette spillet, må du gjøre et puslespill av Tom og Jerry. For å gjøre dette, klikk på brikken med venstre museknapp for å velge stykke og flytte musen til å flytte brikken. Justeringen vil være automatisk når du justerer en del til en annen. Du må gjøre alle bitene passer med hverandre for å komme tilbake for å se hele bildet. Puslespillet er et bilde av tegneserien Tom og Jerry. På bildet katten Tom er i ferd med å treffe musa Jerry med en spade. Musen rømmer inn i sin mus hullet i veggen av huset.

Simpsons Tårn SPILLER ►

(Simpsons)

133730 ganger spilt !
5

I dette vanedannende spill av Simpsons. Du må klikke på musen til et bilde som har som sin side et identisk bilde til klikket. Når du har klikket, vil du miste et annet bilde eller tårnet vil gå ned. Det ultimate målet er å bo uten bilde.